Borsos bélszíntokány
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- 60 dkg bélszín
- vöröshagyma
- fokhagyma
- bors
- majoranna
Elkészítés
A hússzeleteket vékony csíkokra vágjuk. Az apró kockákra vágott hagymát olajon megfonnyasztjuk, belepréselünk fokhagymát, borsozzuk, megszórjuk majorannával, majd 1 dl vízzel felöntjük, puhára pároljuk. Vigyázzunk, ne lepje el a víz egészen, nem főzzük, hanem pároljuk.A húst megmossuk, majd a vékonyra szelt szalonnaszeleteket a bélszínre tűzdeljük a fogvájókkal. Megborsozzuk. Tűzálló tálban megsütjük. Sütés közben locsoljuk a levével.
Köretajánlat: hagymás burgonya
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.